mandag 5. november - Facebook

tirsdag 23. oktober - Facebook

onsdag 8. august - Facebook
På grunn av PK weekend denne helgen blir det ikke Gudstjeneste på Totalen på søndag. Derimot blir det møter på Stemnestaden hver kveld fra torsdag til lørdag kl 19, samt Gudstjeneste søndag kl 10. Sammen i Hans nærhet!
mandag 7. mai - Facebook
På søndag er det Gudstjeneste på Totalen kl 12 med søndags skole for barna. Vel møtt

fredag 4. mai - Facebook
På søndag er det Gudstjeneste på Totalen kl 12. Søndags skole for barna. Nattverd. Kom sammen i Hans nærhet! :)

fredag 13. april - Facebook
Pionerkirken Haugesund har besøk av Brooke & Justin Knoop, misjonærer for Iris Minestries i Nepal. De underviser i gudstjenesten søndag kl 12 på Totalen. Varmt velkommen!

mandag 2. april - Facebook
Søndag blir det Gudstjeneste på Totalen kl 12 med søndags skole for barna. Martin Cave som er pastor i IMI kirken Stavanger forkynner.

torsdag 22. mars - Facebook
Palmesøndag kl 19.30 blir det kveldssamling på Totalen. Skjærtorsdag kl 18 blir det felles nattverds Gudstjeneste i Tabernaklet. Bjørn Orhammer forkynner. Søndag 1. påskedag kl 19:30 er det Gudstjeneste med nattverd på Totalen. Geir Haraldseid forkynner. Ikke eget opplegg for barna denne søndagen. Ha en velsignet, nær og sterk påskehøytid!
Jesus sa: "DET ER FULLBRAKT!" (Joh 19.30)

mandag 22. januar - Facebook
På søndag samles vi kl 19.30 for å møte Gud, tilbe Ham, og invitere Den Hellige Ånd. Det blir ikke Gudstjeneste kl 12 denne søndagen.

tirsdag 16. januar - Facebook
På søndag kl 12 er det Gudstjeneste på Totalen med søndags skole for barna.

tirsdag 2. januar - Facebook
Godt nyttår kjære venn! Søndag 7. januar kl 12 har Pionerkirken Gudstjeneste med aktiviteter for barna. Øyvind Duus forkynner.

tirsdag 19. desember - Facebook
Søndag kl 15 er det jule Gudstjeneste i Pionerkirken. La julen få en flott ramme i det vi feirer at vår Frelser kom til jord. Vi ønsker alle en riktig god og velsignet jule høytid.

lørdag 16. desember - Facebook
Gudstjeneste i morgen kl 12. Veien til Betlehem. Søndags skole for barna (med ekstra "overraskelse") Kom sammen i fellesskap og med Gud.

tirsdag 28. november - Facebook
På søndag er det 1. søndag i advent. Vi feirer Gudstjeneste kl 12. Det er søndagsskole for barna. Nattverd. Tema for desember er "Veien til Betlehem"

mandag 14. juli - Pionerkirken.no
Gudstjeneste hele sommeren