Hverdager

Hverdager viktige for oss i Pionerkirken. Vi tenker at «vi går ikke i kirke – vi ER kirke» – alle dager, hele uken. Derfor sier vi at det å være en del av Pionerkirken handler om å leve et helhetlig liv med Jesus. Det er ikke det som skjer på søndagen som definerer hva vi er som kirke, men det som skjer resten av uken. Det er da vi lever ut disippellivet.

Vi er kalt til å være lys og salt for vår familie, våre naboer, arbeidskollegaer og medstudenter. Vi er kalt til å være en velsignelse for samfunnet, på markedsplassen, utdanningssteder og på lekeplassen i nabolaget.

Vi ønsker å være en kirke der du kan få oppleve fellesskap og støtte i hverdagen, og der du kan få prøve ut ulike tjenesteoppgaver og få oppleve en meningsfull tjeneste, slik at Gud blir æret og mennesker blir bygget opp.